Film og spill

Sommerkino: Legofilmen

Velkommen til sommerkino. Vi viser en heltehistorier satt sammen av tusenvis av brikker.

Bjørn Ousland, Deichman
Velkommen til sommerkino. Vi viser en heltehistorier satt sammen av tusenvis av brikker.
Tirsdag 30. juni 2020
13.00 - 14.40
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Kan verdens mest ordinære Legofigur redde verden? Emmet må i alle fall prøve. Han blir utpekt til å stoppe en forferdelig diktator og redde Legouniverset fra undergangen. Oppdraget tar ham verden rundt og han møter astronauter, pirater og superhelter. Men reisen kommer også med større utfordringer enn han noen gang kunne forestilt seg. Klarer Emmet å vinne over de onde kreftene?

Velkommen inn i kinomørket!

--

I hele sommer viser vi familievennlige filmer på tirsdager og torsdager. På tirsdag er det filmer for familiens yngste, mens på torsdager er det filmer for større barn.


  Praktisk info

  Sommerkinoen er gratis, men du må bestille billetter på forhånd. Billettene slippes en uke før visningen. Vi har justert kapasiteten i våre saler så det skal være trygt og god plass til alle.

  Vi har ikke nummererte plasser. Er dere i samme husstand/familie kan dere sitte sammen, og samtidig passe på nødvendig avstand til andre kinogjester. Maks antall billetter pr. transaksjon er fire. For flere enn fire billetter må du gjennomføre flere transaksjoner.

  Om filmen

  Varighet: 1t 40min.

  Aldersgrense: 7 år.

  Språk: Norsk.

  Stillbilde fra filmen.

  Stillbilde fra filmen. - SF Norge