Formidling og fortelling

Surpomp!

Du vet, når du er skikkelig gretten og ingenting er gøy… Forteller Kristine Haugland gir deg historier om Jim Panse og andre humørsyke jungeldyr.

Du vet, når du er skikkelig gretten og ingenting er gøy… Forteller Kristine Haugland gir deg historier om Jim Panse og andre humørsyke jungeldyr.
Lørdag 12. des. 2020
12.00 - 12.30
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Jim Panse er i elendig humør, uten at det er noen grunn til det. Vennene hans skjønner det ikke – hvordan klarer han å være så gretten på en SÅ fin dag? De sier han må slutte å henge med skuldrene og heller smile og gjøre ting som DE blir glade av. Men Jim orker ikke alt maset … og får et aldri så LITE raserianfall.

Noen bøker får deg bare til å le! 'Surpomp' av Susanne og Max Lang gjør det, enda den handler om å ha en VELDIG dårlig dag.

Denne fortellerstunden passer best for barn fra 3 år.


  Om Kristine Haugland

  Å fortelle historier er noe av det beste Kristine Haugland vet om å gjøre. Nå har det vært jobben hennes i 17 år. Hun har opptrådt for titusener av barn og unge, og en og annen voksen. Kristine forteller i barnehager og på bibliotek, på store scener eller via skjermen din hjemme.

  Hun har også utgitt barneboka 'Tiril, langt, langt borte' sammen med Oda Radoor og Victoria Sandøy.

  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du hente ut billett på forhånd. Billettene slippes lørdag 12. desember kl. 08.00.

  Får du ikke brukt billetten(e) din(e) ber vi deg gi beskjed til formidling@deichman.no.

  Smittevern

  Arrangementene våre skal være trygge, og alle som deltar skal kunne holde god avstand til hverandre. I tråd med Oslo kommunes smittevernregler har vi derfor kun et begrenset antall plasser på arrangementene.

  Alle som deltar må ha billett, sånn at vi kan ta kontakt hvis det blir behov for smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.