Anbefales
Litt av en tid

Roman • Humor

Litt av en tid

Emira blir anholdt på et supermarked for å ha «kidnappet» det hvite barnet hun er barnevakt for, og det setter i gang en eksplosiv kjedereaksjon av hendelser. Sjefen hennes, Alix, er en feministisk blogger med et personlig «brand» og utelukkende gode hensikter, og hun bestemmer seg for å gjøre ting bra igjen. Men Emira er formålsløs, blakk, og skeptisk til Alix’ ønske om å hjelpe. Når hun møter på noen fra Alix’ fortid fører det de to kvinnene ut i en virvelvind av hendelser som snur opp ned på alt de tror de vet – om seg selv, om hverandre, og om privilegienes rotete dynamikk. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterKiley Reid
OversetterVibeke Saugestad
Utgitt2021

«Litt av en historie!»

En sterk historie om forholdet mellom en barnepike og familien hun jobber for. Boken tar opp fordommer, etnisitet, rasisme og klasse på en tankevekkende måte, og vekker ukomfortable følelser hos leseren. For meg ble dette en leseopplevelse uten like, og jeg vil påstå av dette er en av 2021s beste romaner!

Passer for deg som ...

liker å lese fengende historier det er vanskelig å legge fra seg.

SiriSiriDeichman
«Gled deg!»

Lettlest og tankevekkende om klasse, kjønn, etnisitet, relasjoner, internett og mer! En av de mest tidsriktige og aktuelle romanene jeg har lest. Jeg koste meg med hver side, samtidig som ubehaget til tider er uutholdelig!

Passer for deg som ...

lever nå.

PernillePernilleDeichman