Anbefales
Arvingen

Roman

Arvingen

17 år gamle Lena flytter til Oslo og begynner på ny skole. Her kommer hun i klasse med de kongelige tvillingene Karl Johan og Margrethe, og hun og kronprinsen blir fort kjærester. Men Lenas store hemmelighet, som fikk henne og familien til å forlate Horten og begynne et nytt liv i hovedstaden, kan ødelegge forholdet hvis hun blir avslørt. En moderne kjærlighetshistorie om å leve med konsekvensene av sine tabber, og om å være konge i sosiale medier.17 år gamle Lena flytter til Oslo og begynner på ny skole. Her kommer hun i klasse med de kongelige tvillingene Karl Johan og Margrethe, og hun og kronprinsen blir fort kjærester. Men Lenas store hemmelighet, som fikk henne og familien til å forlate Horten og begynne et nytt liv i hovedstaden, kan ødelegge forholdet hvis hun blir avslørt. En moderne kjærlighetshistorie om å leve med konsekvensene av sine tabber, og om å være konge i sosiale medier. Fortelling for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.

«Gi meg fortsettelsen NÅ!»

En lettlest ungdomsbok som henter inspirasjon fra virkelighetens kongefamilie. Handling minner om en modernisering av eventyret Askepott, og vi følger nyinnflyttede Lena som forelsker seg i prins Karl Johan. Boken slutter dramatisk, og jeg kan neste ikke vente med å lese fortsettelsen. Vil Lena kapre prinsen og halve kongeriket?

Passer for deg som ...

liker trilogier som er helt konge!

SiriSiriDeichman
«Latterlig rike vestkant-ungdom og saftige hemmeligheter.»

Dyre fester, kleine øyeblikk, en kongelig forelskelse og mye drama – denne boka har alt! Lena har tatt med hemmelighetene sine og rømt fra Horten, men hvor lenge kan hun klare seg alene? Sjarmerende og morsom bok med mange fine karakterer som jeg ikke kommer til glemme!

Passer for deg som ...

tror at drømmeprinsen kan komme ridende når som helst.

HeidiHeidiDeichman

Mer fra Halve kongeriket