Anbefales
Stefans lille svarte

Stefans lille svarte

Gjørende vin, velduftende surkål og boblende kombucha. Hvem hadde vel trodd at bakterier skulle kunne være med på å løse verdens problemer? Ny forskning viser nemlig hvordan vi med bakterienes hjelp kan produsere mat og samtidig begrense klimakatastrofen. Alt begynner på kjøkkenet ditt, og du trenger ikke mer enn en bøtte og et lokk!
ForfatterStefan Sundström
OversetterAnette Hjerde
Utgitt2020

«Om du aldri har tisset på biokull, så blir du garantert fristet nå. »

Sündstrøm har skrevet en fascinerende bok. Lekent og overbevisende slår han et slag for hvordan vi kan binde karbon i jorda og skape næringsrik jord med alle de fantastiske egenskapene til Bokashi, biokull og bakterier. Var det myteomspunnede gullet i Amazonas, egentlig bare sjeldent, næringsrik jord, kultivert fram av tidligere generasjoner?

Passer for deg som ...

vil redde jorda med matavfallet ditt.

KajaKajaDeichman