Anbefales
Nå heter alle Sorry
1 i Deichman liker denne

Roman

Nå heter alle Sorry

12 år gamle Bianca er annenhver helg hos pappa og den nye kjæresten hans. De voksne mener at Bianca er vanskelig, det virker ikke som hun har lyst til å være hos dem, så derfor trenger hun ikke komme så ofte. De er mest opptatt av lillebroren hennes Alan, som er syk og har vært operert tre ganger. Bianca føler at han blir dullet med, mens hun bare blir oversett og misforstått. Bianca sier ingenting, hun er god til å tie stille, men hun tenker mye. En dag står Billie King, Biancas favorittskuespiller, midt i stua, og Bianca får hjelp til å uttrykke med ord hvordan hun har det. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterBart Moeyaert
OversetterHedda Vormeland

«Til alle som føler seg overkjørt.»

Denne boka har jeg lest to ganger og jeg leser den gjerne igjen. Fordi denne teksten flommer over av fantastisk fine språklige bilder og slående formuleringer, som rommer så mye mer enn de sier. Jeg får lyst til å gi Bianca en god klem hver gang hun ikke føler seg sett, men det eneste jeg kan gjøre for henne er å lese historien og dele den videre.

Passer for deg som ...

har god tid når du skal lese.

AnneAnneDeichman
«Sår fortelling om det å føle seg misforstått.»

Det er vondt å føle seg oversett. Og når en blir oversett, er det lett å gjøre seg så usynlig som mulig. Så lite hørbar som mulig. Og kjenne at det er best en forsvinner for en stund. Sånn som Bianca...

Passer for deg som ...

føler at livet noen ganger er tungt og går på tverke.

BarbroBarbroDeichman