Anbefales
Kroppen er en morder
4 i Deichman liker denne

Roman

Kroppen er en morder

roman

Kitty er lykkelig gift med Nina. Sammen lever de et aktivt liv i Oslo med karriere og gode venner. De har ennå ikke fått barn, og Kitty bestemmer seg for at de må prøve før det er for sent - etter at moren ble syk har hun brått blitt klar over at tiden vil påvirke hennes kropp også. Når de begynner å lese om donorer på nettet, blir Kitty fylt av tvil og usikkerhet. Tanken på nytt liv gjør at hun begynner å reflektere over døden, og hun lurer på om prosessen vil tære på kjærligheten mellom de to, og om kroppen hennes i det hele tatt er i stand til å bære frem et barn. Omtalen er utarbeidet av BS.
ForfatterKitty Byng

«Hva er egentlig en familie?»

Dette er en skikkelig fin fortelling om både familien man kommer fra, og familien man prøver å stifte. Om hvordan livet henger i løse lufta samtidig som det skal gå framover. Jeg følte at jeg ble skikkelig godt kjent med Kitty og Nina - som om jeg var en av de utallige venninnene de ler og gråter og fester med. En fin, varm og øm bok.

Passer for deg som ...

har mange tanker rundt barn og familie.

PålPålDeichman
«En av de mange sterke debutantene i 2020.»

Herlig bok om livet og kjærligheten, om perioden i livet da man er ferdig utdannet, kanskje har fått seg en jobb, kanskje har en kjæreste. Hva nå? Skal vi ha barn eller ikke? Og hva da hvis det ikke går på "vanligmåten"? Nina og Kitty trenger en donor, og det byr på både latter og dilemmaer. Boka varter opp med god stemning og opp- og nedturer.

Passer for deg som ...

vil lese en pageturner om assistert befruktning.

HeidiHeidiDeichman

Mer fra Kitty Byng

    Andre har også lånt