Anbefales
Mat for hjernen

Mat for hjernen

I denne boken gir lege og hjerneforsker en innføring i hvordan kostholdet påvirker hjernen vår, og hva som styrer de matvalgene vi tar. Han gir konkrete tips om hva man bør spise og oppskrifter på mat som er sunn for kropp og hjerne. Riktig mat kan gjøre oss mer kreative, forebygge demens og hjertesykdommer og minske risikoen for depresjon. Det gis også tips om hjerneføde på eksamensdager og andre dager som krever god konsentrasjon. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.

«Spis deg til bedre hjernehelse!»

Hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle viser hvordan det ligger sannhet i ordtaket "du blir hva du spiser," og har skrevet bok om forholdet mellom kosthold og helse. Boken er full av spennende oppskrifter som kan være med på å styrke hjernens funksjon, forbedre mental helse og minske risikoen for å utvikle sykdommer.

Passer for deg som ...

vil ta enda bedre vare på kropp, sjel og ikke minst hjernen.

SiriSiriDeichman