Anbefales
Beistet og Bettina
6 i Deichman liker denne

Roman • Fantastisk • Humor

Beistet og Bettina

Ebenezer Tweezer er en ungdommelig 511-åring. Men i huset sitt har han et beist på loftet som han må mate med all slags rare ting (inkludert dansende aper, huskatten og en og annen kaktus). I retur kaster beistet opp gaver til Ebenezer i tillegg til en trolldrikk som holder han ung og vakker. Men beistet blir stadig grådigere og snart er et barn det eneste som duger. Så når Ebenezer treffer den hjemløse jenta Bethany, kan han puste lettet ut. Men Bethany er ikke er et helt vanlig barn. «The Beast and Bethany» er en morsom roman, med til tider makaber humor, som passer perfekt for fans av Roald Dahl. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Herlig mørk og absurd»

Hva gjør man når man er avhengig av et megaekkelt beist på loftet for å fortsette å leve? 511 år gamle Ebezezer Tweezer har havnet i en skvis! For beistet han fant i hagen for et halvt årtusen siden blir bare mer og mer kravstort i matveien, og vil prøve å spise et barn. Men hvordan i all verden skal den evig unge Mr. Tweezer få det til?

Passer for deg som ...

Liker tullete, mørke og rare fortellinger.

Malene Malene Deichman
«Les høyt, le høyt - dette er fantastisk! En fryd av en fortelling!»

Ebenezer Tweezer har levd et problemfritt liv i 512 år. "Et bekymringsløst liv kan gjøre folk til forferdelige mennesker", kan vi lese, og det får vi sannelig bekreftet. Humor, tragedie og absurdheter er blandet sammen til en utrolig, morsom og engasjerende fortelling. Dette er fortellerkunst på høyt nivå, og noe av de beste jeg har lest på lenge!

Passer for deg som ...

vil lese en virkelig god historie!

CarolineCarolineDeichman

Mer fra The beast and the Bethany

    Mer fra Jack Meggitt-Phillips

      Andre har også lånt