Anbefales
Døden
4 i Deichman liker denne

Tegneserie

Døden

Mikkel har absolutt ikke lyst til å være med i en bok om døden. Det virker jo livsfarlig. Men når fortelleren begynner å fortelle om døden blir Mikkel likevel nysgjerrig. Hva er det som skjer med kroppen når man dør? Hvorfor dør man? Og hva betyr det når man sier at de døde blir til jord? Det er ikke så lett å snakke om døden, men når man vet litt mer om den, blir den kanskje ikke så skummel lenger. Dette er en faktategneserie som forteller om døden på en seriøs og alvorlig måte. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Boka om døden du ikke visste du trengte.»

Vil du lære om rare ritualer og tradisjoner rundt døden, og samtidig ha en morsom leseopplevelse? Dette er en morsom og makaber bok om døden, med en skikkelig fin slutt!

Passer for deg som ...

tåler en litt guffen bok.

HeidiHeidiDeichman
«Dødsmorsom faktategneserie om Døden selv!»

Selv om dette er en tegneserie med et skummelt omslag og som handler om et litt ubehagelig tema (døden), er dette også en historie du kan le av. Mikkel blir fanget i en bok, og blir nødt til å ta Døden på alvor for å komme seg ut igjen. Tegneserien gir svar på flere grunnleggende spørsmål om døden, og får deg til å tenke videre på temaet!

Passer for deg som ...

er i det filosofiske hjørnet og vil lære mer om døden.

SiriSiriDeichman

Mer fra Endre Lund Eriksen

    Andre har også lånt