Anbefales
Dette var pakten vår
2 i Deichman liker denne

Tegneserie • Fantasy • Drama

Dette var pakten vår

Hvert høstjevndøgn samles byen for å sende papirlanterner flytende nedover elva. Det sies at etter at lanternene flyter ut av syne stiger de opp på himmelen og blir til stjernene i Melkeveien. Ben og kameratene hans lurer på om dette virkelig kan være sant, og de bestemmer seg for å komme til bunns i saken. De inngår en pakt om å følge etter lanternene. Pakten består av to regler, ingen skal snu og dra hjem, og ingen skal se seg tilbake. Vakre og detaljrike illustrasjoner inspirert av japansk manga. Tegneserie for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ForfatterAndrews, Ryan
IllustratørAndrews, Ryan

«Et av de mest spennende og varme eventyrene jeg noen gang har lest! »

Hvert år sender den lille bygda lykter nedover elven, og i år har Ben laget en pakt med kompisene for å se hvor lyktene faktisk ender opp. En etter en reiser kompisene, til Ben til slutt er igjen med mobbeofferet Nathaniel. Dette er en helt fantastisk fortelling; lærerik, morsom og fylt med unike karakterer og vakre bilder! Anbefales til ALLE!

Passer for deg som ...

liker sykling, klistremerker, riskaker og stjernehimmelen!

Tara ReinertsenTara ReinertsenDeichman
«En eventyrlig reise inn i en spennende og overraskende verden.»

En vakker og magisk tegneserieroman som ved bruken av blå fargepalett forsterker følelsen av natt og melankoli. Reisen inn i det fantastiske og absurde universte ga meg assosiasjoner til japansk animasjonsfilm. Ikke en helt usannsynlig inspirasjon siden historien er basert på en gammel japansk roman. Dette er stemningsfull lesning!

Passer for deg som ...

liker magiske netter fulle av overraskelser.

Deichman-ansatt

Mer fra Andrews, Ryan

    Andre har også lånt