Anbefales
Min søster er seriemorder

Roman • Thrillere • Humor

Min søster er seriemorder

Korede elsker lillesøsteren Ayoola. Når Ayoola ringer henne i harnisk under en middag vet hun hva som forventes av henne: blekemiddel, gummihansker, og en stoisk ro. Dette er den tredje gangen Ayoola har kvittet seg med en kjæreste i det hun påstår er selvforsvar, og den tredje gangen Korede har måttet kaste seg rundt og skjule sporene etter den dødelige lillesøsteren sin. Hun burde kanskje melde fra til politiet for den mannlige nigerianske befolkningens skyld, men hun lever etter livssynet at familie kommer i første rekke – helt til Ayoola begynner å date Koredes kollega. Korede har vært forelsket i ham lenge, og hun vil ikke se ham ende opp med en kniv i ryggen, men å velge den ene er å forråde den andre. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterOyinkan Braithwaite
OversetterHenning J. Gundersen
Utgitt2020

«Forfriskende og grotesk krim fra Lagos.»

Bak denne smått groteske tittelen finner du en underholdende bok med akkurat passe makaber humor. Men ja, den er også ganske grotesk. En utradisjonell krimfortelling hvor du blir sittende ytterst på stolen, og håper mordene ikke blir oppklart. Jeg leste den i ett!

Passer for deg som ...

vil lese en morsom og utradisjonell krim.

HeidiHeidiDeichman
«Er “Min søster er seriemorder” like bra som alle hevder?»

Mitt svar er JA. Dette er en bok med korte kapitler, høyt tempo og som er stappfull av overraskelser. Det eneste negative med denne boken er at den er lettlest, og at du får et hull i livet ditt når du har lest den ferdig. Jeg håper Oyinkan Braithwaite vil fortsette å skrive like bra historier i fremtiden.

Passer for deg som ...

vil prøve en nigeriansk kriminalroman.

SiriSiriDeichman