Anbefales
Magnus Carlsen og sjakkmorderen
4 i Deichman liker denne

Tegneserie • Roman • Spenning

Magnus Carlsen og sjakkmorderen

Det er en seriemorder løs i Oslo. Det eneste sporet politiet har å forholde seg til er at alle ofrene har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter dem sammen. Politiet kobler sjakklegenden, Magnus Carlsen, på saken for å løse gåten. Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem. Dette er en tegneseriekrim om en genial morder som bare kan stoppes av et sjakkgeni. Løsningen på krimgåten følger i store trekk sjakkens logikk og regler. Grafisk roman for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Sjakkmorderen er laus!»

Sjakkgeniet Magnus Carlsen som mordetterforsker? Jada, det funker som flesk i dette humoristiske actioneventyret. En seriemorder gir Carlsen sjakkbaserte gåter som sender ham ut på heseblesende jakt gjennom gjenkjennelige Oslogater. Perfekt blanding av action og tull!

Passer for deg som ...

liker sjakk i alle former.

Od
Odd HenningDeichman
«En tegneserie som passer like godt til unge som voksne!»

Plottet til denne tegneserien er fenomenal! For å fange seriemorderen som terroriserer byen må Oslo-politiet ha hjelp av selveste Magnus Carlsen. Det er forfriskende å lese om den nervepirrende jakten på morderen med Oslo som bakteppe, og jeg håper at det kommer en oppfølger. Hvem vet - kanskje en av våre andre idrettshelter må trå til neste gang?

Passer for deg som ...

mangler litt spenning i hverdagen.

SiriSiriDeichman

Mer fra Brown, Aleksander R. Kirkwood

    Andre har også lånt