Anbefales
Terapeuten
3 i Deichman liker denne

Roman • Thrillere

Terapeuten

Den unge psykologen driver privatpraksis for ungdom i det store huset hvor hun bor sammen med den ambisiøse og overarbeidede ektemannen Sigurd. De står midt oppe i oppussingen av den store villaen de har arvet, da Sigurd legger igjen en søt beskjed på svareren til Sara. Så blir han borte. Huset føles med ett truende. Fottrinn høres på loftet, og ting forsvinner for så å dukke opp igjen. Boka skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke går i hop. Omtalen er utarbeidet av BS.
ForfatterHelene Flood

«Krim for nybegynnere.»

Ikke ute etter typisk politietterforskning? Eller masse blod og vold? Her møter du en nygift ung dame i 30-årene som bor i et digert hus med kald baderomsgulv. Vi får innblikk i familiedrama fra barndommen og hennes opplevelser av nåtidige hendelser. Slutten er litt åpen, men leseren blir likevel guidet til en teori man hadde aldri forventet!

Passer for deg som ...

ikke vil lese, du vet, "den klassiske krimmen".

NataliaNataliaDeichman
«En thriller du kan sluke!»

Spennende psykologisk krim for deg som egentlig ikke liker krim. Jeg ble besatt av å finne ut hva som hadde skjedd med Sigurd. Den kalde og tomme huset til Sara ga meg gåsehud, og jeg måtte sjekke om døra mi var låst før jeg sovnet!

Passer for deg som ...

er lei av hardkokte detektiver.

HeidiHeidiDeichman
«En god, gammeldags psykologisk krim.»

Saras mann forsvinner plutselig og jeg blir tatt med inn i en verden av antakelser, frykt og svik. Det er vanskelig å vite hvem man kan stole på, jeg skiftet mening om personene i boka flere ganger. Slutten ble heller ikke som forventet. Boka er nesten som en true-crime-historie, uten å være det. En av de beste krimbøkene jeg har lest på lenge!

Passer for deg som ...

liker at ting ikke egentlig er slik det ser ut som.

Deichman-ansatt

Mer fra Helene Flood

    Andre har også lånt