Anbefales
Rød jul
2 i Deichman liker denne

Antologi • Noveller/fortellinger • Julehefter

Rød jul

kamp, håp og kjærlighet

Forlaget Manifests julehefte inneholder tegneserier, dikt, noveller, essays og bilder og er en god blanding av humor, alvor og samfunnskrittikk. Inneholder tekster av Marta Breen, Yohan Shanmugaratnam, Sandra Lillebø, Linda Klakken, Kristian Fjellanger, Magnus Marsdal, Linn Stalsberg, Amalie Skram, Rudolf Nilsen, Sonja Åkesson, Rosa Luxemburg, Ellen Engelstad, Espen Løkeland-Stai og Svenn Arne Lie, og tegneserier av Jenny Jordahl og Anders Kvammen. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Det eneste juleheftet jeg ville lest hvert år.»

Lovpålagt betalt ferie, halv skatt i desember til å feire jula med, og et hjem å feire jula i. En jobb å gå tilbake til når gildet er over. Disse goder vi nærmest tar for gitt er kjempet frem av sterke fagforeninger og modige foregangsfolk. Har du tenkt over at fagforeningene må fortsette å være sterke, mens menneskene må fortsette å være modige?

Passer for deg som ...

ikke vil ta julens gleder for gitt.

DariaDariaDeichman
«Gjør deg klar for den beste nissen: Fernanda Nissen!»

Synes du at de fleste julehefter er litt for klissete? Kjenner du at likestillingen hjemme rakner fullstendig rundt 1. desember? Har du stusset over at ribbe bare blir billigere og billigere? Da er dette juleheftet til deg! Her trekkes det frem både det lyse og det mørke, det familiære og det kommersielle med jula. Noe for alle, og alle skal med!

Passer for deg som ...

er opptatt av både rettferdighet og julekos.

PålPålDeichman

Andre har også lånt