Anbefales
Lavterskeltilbud
2 i Deichman liker denne

Roman

Lavterskeltilbud

roman

Adam Berg er 46 år med en karriere som kunne sett bedre ut, bedratt av sin kone, forbigått av sine kolleger, som til stadighet legger ut om sin suksess og hans egen skam til allmenn skue på sosiale medier. Han bestemmer seg for å sette ting på plass, han skal bli den forfatter han drømte om å bli og skrive et mesterverk. For som han selv sier det «Jeg er førtiseks, og jeg er jævlig forbanna!». Dette er en sint, skarp og morsom bok om ikke å få det helt til. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Underholdende og ikke dum»

Fin bok om å forsøke å få til noe, noe stort – for så å føle at en feiler. Setter særlig stor pris på bokens del 2 fordi man først her får kjenne hvor forbanna Adam er, men også på grunn av bilturen den har som bakteppe, som blir et brudd med resten av boken.

Passer for deg som ...

synes debatten om homogene karakterer i samtidslitteraturen er viktig

Fatou Fatou Deichman
«En festelig sørgesang over norsk litteratur, solidaritet og klassekamp»

Adam Berg er forfatter og vil skrive et mesterverk om arbeiderklasssen. Men han kjenner ingen arbeidere, og researchen går ikke helt som planlagt. Her er mange avsnitt å humre godt av. Men best av alt er forfatterens presise observasjoner av kløften mellom middelklasse og arbeiderklasse i et samfunn vi ellers regner som klasseløst.

Passer for deg som ...

har lyst til å le litt av hele litteraturhusjåleriet.

Deichman-ansatt

Mer fra Johansson, Jens M.

    Andre har også lånt