Anbefales
Rikka på ordentlig og forever

Roman

Rikka på ordentlig og forever

Rikka og Lise er bestevenninner, men alt forandrer seg den høsten da Lise plutselig blir forelsket. For Rikka er ikke forelsket. Definitivt ikke. Hun har mer enn nok med en pappa som bor i en annen by, småsøsken og steforeldre og en ny gutt i nabohuset. Og da hun attpåtil blir uvenner med Lise, er ingenting lenger som det skal. Dette er en fortelling om å være 10 år og midt mellom barn og ungdom, om å være mellom alt og alle og føle at man ikke hører til noe sted. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen.
ForfatterMaiken Nylund
Utgitt2019
Inngår i serieRikka (1)

«Blir alle forelska?»

Rikka føler seg midt mellom alle. Hun vet ikke helt hvor hun passer inn. Jeg tror det er en følelse mange kan kjenne seg igjen i, og den beskrives veldig fint i denne boka! Dette er en skikkelig bra bok om vennskap, forelskelse og om hvordan det er å leve med skilte foreldre. Jeg likte Rikka så godt, på ordentlig og forever!

Passer for deg som ...

liker bøker om vennskap og forelskelse.

Deichman-ansatt
«Nydelig liten bok om det viktigste i livet.»

Når Lise forteller Rikka at hun er forelsket, skjønner Rikka at alt kan komme til å rakne. Men hva om hun får til å samle alle hun er glade i på ett sted? Det er ikke så lett, skal det vise seg, og i hvert fall ikke fordi alle også må forstå at hun selv bare er Rikka - på ordentlig og forever! En bok å kjenne seg igjen i.

Passer for deg som ...

har blitt dratt mellom alle du er glad i.

Deichman-ansatt

Mer fra Rikka