Anbefales
Lag din egen dram

Lag din egen dram

Boka forklarer hvordan man kan lage dram og lignende av bær og planter fra hage, skog og mark. Det gis oppskrifter på drammer laget av planter og urter som johannesurt, blåbær, kirsebær og kantarell. Boka gir også råd om innhøsting og sanking av råvarer i naturen, eksperimentering med blanding av essenser og planter som helst bør unngås. Drammene er kommentert og prøvesmakt av vineksperten Christer Berens
ForfattereBaard NæssLasse Andreassen
IllustratørMerci Abrahamsen
Utgitt2008

«Legg naturen på flaske!»

Det er bare å komme seg ut i hager, enger, skog og mark - råvarene finnes over alt og turen er halve gleden. Resultatet putter du på glass og i minne, og vips har du flytende gull. Vakkert fotoillustrert og enkelt forklart for dram både i neverkopp og for høye stettglass - og hvilken type mat den passer til. Det er enklere enn du tror.

Passer for deg som ...

liker å komme hjem fra tur med noe du kan putte på glass og flaske.

Deichman-ansatt