Anbefales
Darlah

Roman • Science fiction • Grøsser

Darlah

Mia er en ung rockejente som bor i Stavanger og spiller i band. Aller helst vil hun bare henge ute i hjembyen. Foreldrene hennes melder henne på NASAs historiske lotteri for ungdom hvor tre vinnere får et opphold ute i verdensrommet. Alle vil jo til månen, det er jo en enestående sjanse, tenker foreldrene hennes. Mot sin vilje havner Mia på månen. Alle de tre vinnerne opplever en del uforklarlige hendelser. På et gamlehjem i Miami sitter en mann med bakgrunn i det amerikanske forsvaret som knapt husker sitt eget navn. Men en ting er han sikker på og det er at en ny ekspedisjon til månen kan bety slutten på alt. Spenning for ungdomstrinnet.
ForfatterJohan Harstad

«Hvorfor har ikke mennesker vært på månen siden 1972?»

Har du noen gang lurt på hvorfor man slutta å reise til månen etter Apollo 17 ferden? Er det økonomiske grunner? Eller er det noe annet? Denne ungdomsromanen gir kanskje en mulig "svar" på dette, som er skrevet av en de beste norske forfatterne etter 2000 som man ikke forbinder med skrekklitteratur. Norges svar på Lindqvist og King!

Passer for deg som ...

vil lese en god og spennende roman som også voksne kan lese!

BårdDeichman
«Den mørke siden av månen.»

Jeg kan ikke se på bilder fra måneferdene lenger uten å bli urolig. Johan Harstad er en eklektisk forfatter, jeg tror at han har tatt med noe av den spesielle uhyggen fra japansk skrekkfilm, tilsatt litt Stephen King og en liten dæsj Alien. Til tross for utallige lån og referanser er dette en veldig original bok. Månen blir aldri det samme igjen.

Passer for deg som ...

tør å lese ferdig, selv om du vet at du kommer til å få mareritt.

IngridIngridDeichman

Mer fra Johan Harstad

    Andre har også lånt