Anbefales
Grønne greier
2 i Deichman liker denne

Tegneserie

Grønne greier

om natur og miljø og sånt

Miljø og klima er viktige temaer i dagnes samfunn. I denne boka blir dette behandlet på en tilgjengelig og enkel måte. Her kan man blant annet lese om plastforurensning, klima og natur som forsvinner. I tillegg er det mye ny kunnskap for den vitebegjærlige. Boka egner seg for alle aldersgrupper som trenger informasjon til egen nysgjerrighet, eller til oppgaver på skolen. Teksten og illustrasjonene er humoristiske, hvor illustrasjonene er i tegneseriestil med to gjennomgangsfigurer som forklarer og forenkler vanskelig stoff. Siden våren 2016 har man kunnet lese «Grønne Greier» på baksiden av Aftenposten Junior. Sakprosa for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

«Engasjerende og tøff tegneserie om klima og miljø!»

Amazonas brenner og havet fylles med plast. Dette skremmer meg og derfor er jeg skikkelig glad for bøker som Grønne greier! I denne tegneserien kan du lese om klima og miljøspørsmål på en forfriskende og humoristisk måte. Du får også tips til hva DU kan bidra med for en bedre fremtid på kloden vår. Boka er også veldig fin å lese sammen.

Passer for deg som ...

vil lese mer om klima og miljø fortalt på en morsom måte

Deichman-ansatt
«Bli en klimahelt!»

Dette er en kul bok om klima og miljø! Du får forklart alt du lurer på ganske enkelt. Tegneseriene er morsomme og gjør at det aldri blir kjedelig å lese. Hva er det egentlig som skjer når folk snakker om klimaendringer? Her kan du lære mer enn foreldrene dine vet! Det er også mange tips til hva du kan gjøre selv for å bli en skikkelig miljøhelt.

Passer for deg som ...

synes Greta Thunberg er tøff.

IngridIngridDeichman

Mer fra Ole Mathismoen

    Andre har også lånt