Tilbehør til kjøtt, fisk og fjærkre

Kokebøker

Tilbehør til kjøtt, fisk og fjærkre

ill. Overs.: Dorthe Erichsen Oftedal. ISBN 82-516-1592-5 Denne kokeboka inneholder 200 ideer og oppskrifter på nytt og klassisk til- behør til ulike middagsretter. Det er opprinnelig en dansk bok, oversatt og tilpasset norsk mat. En får tips om salater og dressinger, grønnsaksretter, ris- og pastaretter, gratenger og suffleer, sauser, brød, iskrem og frukt. Hovedvekten legges på tilbehøret til middagens hovedrett - følget til kjøtt,fjærkre, fisk og vilt. Oppskriftene er enkle, men med detaljerte beskriv- elser for hvordan man går fram. De er delt inn i kapitler etter hvilke typerretter de egner seg best til. Mange av rettene kan også serveres som selv- stendige retter, f.eks. på et koldtbord. Boka er illustrert med fargebilder.
ForfatterUlla Sørensen
Utgitt1996