Broderimaskin

Sett ditt eget preg på tingene dine.

Har du en egen idé til symerker, eller ønsker du å brodere på klærne dine? Med broderimaskin kan du designe og lage former og tekst som broderes på tekstil.

Broderimaskinen og PC kan bookes med veiledning eller uten veiledning. Dersom det er første gang du skal bruke maskinen må du reservere tid med personlig veiledning. Veiledningen gis kl. 10.00-12.00. Ta en titt på hurtigveiledningen før oppmøte. Ha bildefiler og eventuelle mønster klar. Digitalisering av bildefil til broderimønster kan gjøres på verkstedet.

Når du har booket broderimaskinen får du også tilgang til nødvendig utstyr, slik som tråd, stabiliseringsstoff, saks m.m. Du må selv ha med stoff eller plagg.

Deichman Bjørvika har noe t-skjorter og bager til salgs, men om du har spesielle behov eventuelt ønsker større mengder, kan du fint ta med egne tekstiler. Det koster 30 kr per design/per bruk av broderiramme. Husk å betale for bruk av broderimaskin/t-skjorte/bag med VIPPS.

Dette er ikke for kommersiell bruk. Om du får betalt for å produsere eller selge det du lager kan du ikke lage det hos oss.


Hurtigveiledning

Book broderimaskinen i vårt bookingsystem.

Finn og ta med bilde, illustrasjon eller lag egen i valgfritt program (NB! Maskinen godtar bilder i filformatene .BMP, .PNG, .JPG, .WMF, .EMF, .EPS og .CDR ) Du kan også ta med et ferdig broderimønster. Last ned i godkjent format.

Når du møter opp, åpne filen i programmet Bernina embroidery software.

Her kan du digitalisere filen din om til et broderimønster. Lagre filen på USB-minne.

Sett inn USB-minnet i broderimaskinen, velg din fil og sjekk at alt er slik du vil ha det (størrelse, posisjon, mm.)

Tre maskinen med den tråden du skal bruke først. Klargjør broderirammen som har nærmest størrelse med filen du skal brodere.

Videre følger en mer grundig gjennomgang av prosessen.

Ressurser

Her finner du de mest essensielle ressursene for deg som bruke broderimaskinen for første gang.

Disse bibliotekene har "Broderimaskin"