Podkast

Utforsk podkaster fra Deichman.

Deichman lager flere podkaster, om leseopplevelser for både barn og voksne.

Podkastene kan du høre rett fra Acasts nettsider, bare trykk på knappene nedenfor. Du kan også finne dem i din foretrukne podkast-app. Søk opp "Deichman", trykk abonner og få nye episoder rett i din spiller.


Deichman barn

Mysteriene på Loftet

Eline og Celia jobber i barneavdelingen på et bibliotek og der skjer det mye mystisk. Derfor må de ofte være detektiver og løse mysterier. Mysteriene på Loftet er fem korte krimfortellinger for barn. Passer for barn fra 3-7 år.

Kult å kunne

Kult å kunne er en podkast for barn som er gira på fakta! I hver episode møter du en ekspert som kan alt om et tema. Barna stiller spørsmålene og eksperten svarer. Podkasten passer for barn fra fra 7 år. Programleder er Tine Eide.

Opptakene er gjort på Deichman Bjørvika. Vil du være publikum og stille egne spørsmål når vi spiller inn nye episoder, se etter Juniorlørdag i kalenderen vår.

Deichman litteratur

Utlånt til ...

'Utlånt til ...' er en podkastserie der inviterte gjester forteller om en utvalgt bok som har en spesiell plass i livet deres. Dette er innhold som passer for deg som er glad i å lese eller som skulle ønske du fikk lest mer enn du gjør.

Biblioterapi

Dette er en en månedlig litteraturserie der terapeuter løser innsendte problemer og livskriser med litteratur. Podkasten er et opptak av et fysisk arrangement i biblioteket.

Deichman foreldre

Lesekoden

Lesekoden er en podkast for deg som har eller vil ha lesende barn.

Her tar vi for oss ofte stilte spørsmål fra foreldre, barn og ungdom på biblioteket, som "Hva skal vi lese etter Harry Potter?", "Har du noen bøker om å begynne på skolen?" og "Hvordan vekker vi leselysten?".

Send gjerne inn spørsmål du lurer på til:

Ung for Oslo

10 spørsmål

Fire lokale ungdommer fra Holmlia får muligheten til å stille 10 spørsmål til fire av sine forbilder. Berat, Emma, Hamza og Jaweria tar deg med på tankevekkende, alvorlige og totalt lættis samtaler i denne podcastserien spilt inn av og for ungdom under ungdomsfestivalen UFO 2021.

Deichman samfunn

Medborger – en antirasistisk leseliste

Deichman Grünerløkka løfter den antirasistiske fanen i serien Medborger. Vi går til bøkene for å lære hvordan vi kan jobbe mot rasisme i samfunnet vårt, og ikke minst for å oppdage og gjenoppdage god litteratur.

Podkastene er opptak av arrangementer.