Norges triveligste litteraturfestival

Vi inviterer hele Oslo til litterære arrangementer i Groruddalen for fjerde år på rad.

19. - 23. oktober blir det festival på sju Deichman-bibliotek: Bjerke, Demo Linderud, Bredtveit, Furuset, Nordtvet, Romsås og Stovner.


Se strømming av arrangementene

Alle arrangementer er åpne for publikum og alle er gratis. Ingen påmelding nødvendig.

Noen av arrangementene strømmes via Groruddalen litteraturfestivals Facebook-side, så du kan se dem fra din egen stue. Opptakene blir liggende i to uker. Disse arrangementene er merket med «På nett og i biblioteket".

Program

Klikk på "+ se flere" for å se fullstendig festivalprogram:

Om festivalen

Vi ønsker å være en raus og inkluderende festival, med et program som gjenspeiler det mangfoldet som finnes i dalen. Abid Raja og Yousef Hadaoui forteller hvordan de fant sin egen stemme. Bjørn Hatterud og Jan Grue diskuterer utenforskap og kroppslige utfordringer. Yohan Shanmugaratnam og Camara Lundestad Joof tar for seg rasisme.

Du vil også møte Ingvild H. Rishøi, Iram Haq, Carl Frode Tiller og mange, mange flere. Fagfolk og forfattere som snakker om egne bøker og diskuterer aktuelle tema. I tillegg viser lokale talenter det de kan med danseoppvisning, debatter, opplesning og rapkonserter. Skoleklasser skal treffe forfattere og konkurrere i quizfinale og barnehager og familier skal oppleve dans, teater og fortellerkunst.

Alle arrangementene er gratis. Velkommen!