Velkommen hjem til jul på Deichman

Foto: Erik Thallaug

Biblioteket hjelper deg å skape en hyggelig og bærekraftig jul uten å tømme lommeboka. Hos oss finner du rom for ro og refleksjon i en masete tid.

Under finner du blant annet tips til julekalenderbøker, tips om de 10 beste barnebøkene og ungdomsbøkene fra 2022 som du enten kan låne eller gi bort i julegave, og en oversikt over alle førjulsarrangementer på bibliotekene våre.

Med ønske om en hyggelig førjulstid, en fredelig jul og et godt nytt år!


Førjulsarrangementer:

Her er en oversikt over alle førjulsarrangementer som foregår på bibliotekene våre. Alt er selvfølgelig helt gratis å delta på!

Leter du etter en julegave?

Barnebibliotekarene på Deichman Majorstuen gir deg boktips som passer for barn og ungdom. Noen bøker vil du kanskje kjøpe, andre kan du låne av oss. Hør podkasten og skriv ned tipsene! God jul.

Lage egne gaver?

Vil du gi bort julegaver du har lagd selv? Hos oss finner du det du trenger for å komme i gang.

De ti mest populære barnebøkene i 2022: ()

Har du tenkt å gi bort bøker i julegave i år og trenger tips? Her ser du de barnebøkene som var mest utlånt hos oss i 2022.

  De ti mest populære ungdomsbøkene i 2022: ()

  Er du usikker på hvilken bok du skal gi i julegave til den fantasyelskende datteren din? Som inspirasjon kan du ta en titt på de ungdomsbøkene som var mest utlånt hos oss i 2022.

   Santa Lucia:

   Denne vakre versjonen av Santa Lucia gir oss lys i vintermørket og ro i julestria. Her får du et gjensyn med da Nils Bech fylte hovedbiblioteket i Bjørvika med sin vakre stemme i 2020.

   Se Nils Bechs magiske kalenderluke fra 13. desember 2020.

   Julekalenderbøker: ()

   Tell ned dagene til jul sammen med barna med en fin julekalenderbok.