Sosial møteplass

Barnas lørdag: Ekte dyrehelter

Visste du at det finnes dyr som også er helter? Kom og hør sanne historier om snille dyr som har hjulpet mennesker i fare.

Illustrasjon: Lars Rudebjer
Visste du at det finnes dyr som også er helter? Kom og hør sanne historier om snille dyr som har hjulpet mennesker i fare.
Lørdag 15. jan. 2022
12.00 - 12.30
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Dyr er ikke bare søte og morsomme, de kan også være skikkelige superhelter. Det finnes mange historier der dyr og fugler har gjort utrolige ting for å hjelpe mennesker de er glad i. Kattungen Vesla vekket eieren sin da huset begynte å brenne, og fikk reddet ham ut. Ville dyr kan også plutselig dukke opp når en ulykke har skjedd. Som delfinen Filippo. Han reddet en gutt fra å drukne.

Forfatter Camilla Otterlei har samlet mange utrolige historier i sin siste bok: 'Ekte dyrehelter'. Hør henne fortelle hele historien om Vesla og Filippo, og flere til. Med seg har hun fine dyretegninger av Lars Rudebjer, og bamser av de supre dyreheltene.

‘Ekte dyrehelter’ passer fra 3 år, men også for større barn og voksne.


  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.

  Billettene slippes kl. 08.00 samme morgen.

  Smittevern

  I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  - Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.

  - Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.

  - Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.

  - Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Lån flere bøker om dyr ()