Forestilling

Capoeira!

Bli med på brasiliansk kampsportshow med barn fra Pequenos Guerreiros, Capoeira CDO’s showgruppe.

Julie Moene
Bli med på brasiliansk kampsportshow med barn fra Pequenos Guerreiros, Capoeira CDO’s showgruppe.
Lørdag 31. okt. 2020
11:00 - 11:25
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Capoeira er en kampsport som stammer fra slavetiden i Brasil, mens pequenos guerreiros betyr små krigere på portugisisk, og er Capoeira CDO’s showgruppe. Pequenos Guerreiros tar dere med på en rytmisk og fargerik reise gjennom den brasilianske historien - på en måte som barn forstår. Showet er en del av Black History Month Norway.

Capoeira CDO holder til på Tøyen i Oslo. Capoeira var slavenes frigjøringssport, og har i senere tid blitt til Brasils nasjonalsport. Det er en kampsport med elementer av rytme, musikk og akrobatikk i tillegg til angrep- og forsvarsbevegelser. Musikk, historie og kultur er viktig i capoeira, noe som gjør sporten unik. Contramestre Kleyton og monitora Isabella har drevet Capoeira CDO på Tøyen siden 2009.

Arrangeres av Black History Month Norway og Deichman

  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes samme dag som forestillingen, kl 08.00 om morgenen.

  Får du ikke brukt billettene dine ber vi deg om å gi oss beskjed på formidling@deichman.no.

  Smittevern

  Arrangementene våre skal være trygge, og alle som deltar skal kunne holde god avstand til hverandre. I tråd med Oslo kommunes smittevernregler har vi derfor kun et begrenset antall plasser på arrangementene.

  Alle som deltar må ha billett, sånn at vi kan ta kontakt hvis det blir behov for smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Helsa og sikkerheten til våre lånere og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor innført flere tiltak i samråd med smittevernoverlegen i Oslo.