Samtale og debatt

Fuglene rundt oss

Fugler i nabolaget kan gi lavere nivå av stress, depresjon og angst. Setter vi nok pris på dem?

Glen Darrud, Flickr
Fugler i nabolaget kan gi lavere nivå av stress, depresjon og angst. Setter vi nok pris på dem?
Torsdag 10. sep. 2020
19:00 - 19:45
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
På nett
Gratis - påmelding

“Fugletitting har fått et oppsving nå når mange nordmenn har hatt mer tid hjemme” skrev NRK 24. mai i år. Norsk Ornitologisk Forening (NOF) har hatt en tredobling i innmeldinger denne våren og i høst slipper forfatter Brit Bildøen boka 'Over land og hav - eit år med trekkfuglar'. Er fuglesang vår tids lydspor?

Vi inviterer Bildøen, forfatter og biolog Kathleen Rani Hagen og ornitolog Håkan Billing til en samtale om fugl. Litteraturanmelder og fugleentusiast Tom Egil Hverven leder samtalen.


  Praktisk info

  Billetter og strømming

  Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes to uker før samtalen, kl 08.00 om morgenen.

  Får du ikke brukt billettene dine ber vi deg om å gi oss beskjed på formidling@deichman.no.

  Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår facebook-side, Deichman Bjørvika.

  Smittevern

  Det er begrenset antall plasser på alle våre arrangement, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Helsa og sikkerheten til våre lånere og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor innført flere tiltak i samråd med smittevernoverlegen i Oslo.