Forestilling

Hans Jørgen Sandnes tegner Anne-Cath. Vestly

Når Vestly-bøkene kommer på nytt og Knerten og sjøormen blir bok, er det Hans Jørgen som tegner. Nå tegner han for deg om hele Norges mormor og hennes verden!

Når Vestly-bøkene kommer på nytt og Knerten og sjøormen blir bok, er det Hans Jørgen som tegner. Nå tegner han for deg om hele Norges mormor og hennes verden!
Lørdag 26. sep. 2020
12:00 - 12:30
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Anne-Cath. Vestly var en av Norges viktigste forfattere. Hun skrev om å være mange søsken på liten plass, eller så alene at du trenger en fantasivenn. Hun skrev om pappaer som trillet barnevogn og en mamma som ble vaktmester (før det ble vanlig). Hun skrev om å lytte og snakke sant til barn, og om å gi hverandre en ny sjanse. Hun skrev også om hvor fint det er å vokse opp i Oslo. Det hadde ingen skrevet om til barn før!

I år er det 100 år siden Anne-Cath. Vestly ble født. Det vil vi feire med bilder og lyd og en helt spesiell trepinne! Du kan se og lytte, lese, tegne og quize!

Velkommen til biblioteket med byens fineste adresse: Anne-Cath. Vestlys plass 1.

Denne dagens tegnestund passer for barn fra 3 år.


  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes samme dag som forestillingen, kl 08.00 om morgenen.

  Får du ikke brukt billettene dine ber vi deg om å gi oss beskjed på formidling@deichman.no.

  Smittevern

  Det er begrenset antall plasser på alle våre arrangement, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Helsa og sikkerheten til våre lånere og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor innført flere tiltak i samråd med smittevernoverlegen i Oslo.

  Fotografering

  Vi gjør oppmerksom på at det vil være fotograf tilstede under arrangementet.

  Om Hans Jørgen Sandnes

  Hans Jørgen Sandnes er illustratør og tegnefilmskaper. Vi lurer på om han er den illustratøren som tegner mest i hele Norge? I tillegg til å nytegne bøkene til Anne-Cath. Vestly og den vakre biografien om livet hennes, som Agnes-Margrete Bjorvand har skrevet, er han mest kjent for å ha laget Detektivbyrå nr. 2-bøkene sammen med forfatter Jørn Lier Horst. Nå tegner Hans Jørgen med blekksprutblekk i en helt ny tegneserie han skriver selv – Krypto.

  Bøker av Hans Jørgen Sandnes ()