Kurs og læring

Informasjonsmøte om sjakklubb

Har du lyst til å bli bedre til å spille sjakk sammen med andre voksne? Eller kunne du tenke deg å hjelpe barn med å lære sjakk? Velkommen til informasjonsmøte!

Har du lyst til å bli bedre til å spille sjakk sammen med andre voksne? Eller kunne du tenke deg å hjelpe barn med å lære sjakk? Velkommen til informasjonsmøte!
Onsdag 28. okt. 2020
18.00 - 19.00
Gratis - påmelding

Holmlia Nærmiljøsenter og Deichman Holmlia vil starte sjakklubb for voksne og søker også frivillige som kan bidra med sjakklubb for barn.

Grunnet smittevern ønsker vi påmelding til dette møtet. Askild Bryn som er med som sjakkinstruktør til sjakklubb for voksne vil være med på møtet.

Arrangeres av Holmlia Nærmiljøsenter og Frivilligsentral og Deichman Holmlia

  Praktisk info

  Billetter

  Det er gratis å være med både på møte og sjakklubb, men på grunn av begrenset kapasitet og smittevern må du ha billett på forhånd. Dette arrangementet har i alt tolv plasser. Spør oss gjerne på biblioteket om å bestille billetter.

  Får du ikke brukt billettene dine ber vi deg om å gi oss beskjed på holmlia@deichman.no.

  Smittevern

  Det er begrenset antall plasser på alle våre arrangement, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Helsa og sikkerheten til våre lånerne og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor innført flere tiltak i samråd med smittevernoverlegen i Oslo.