Film og spill

Kinolørdag: Knerten og sjøormen

Noen har sett et uhyre i fjorden! Bli med på sjøormjakt i årets nye film om Knerten og Lillebror, nabojenta Eddy og en selvutnevnt sjøormekspert.

Noen har sett et uhyre i fjorden! Bli med på sjøormjakt i årets nye film om Knerten og Lillebror, nabojenta Eddy og en selvutnevnt sjøormekspert.
Lørdag 26. sep. 2020
14:00 - 15:20
Deichman Bjørvika
Deichmansalen (Underetasje)
Gratis - påmelding

Først er Knerten skeptisk, til både Eddy og Blegen sjøormekspert. Sjøormer tror han ikke på, og Eddy forstyrrer den planlagte svømmeopplæringen. Så når Lillebror vil på sjøormjakt, vil ikke Knerten være med. Knerten vil ha Lillebror for seg selv!

Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede - ikke en gang Knerten! Sammen legger de ut på en spennende jakt som gjør sommerferien til deres mest eventyrlige noensinne.

Knerten og sjøormen hadde premiere på kino 3. juli. Vi viser filmen til ære for Anne-Cath. Vestly 100 år! Velkommen til gratis familiekino i Bjørvika.


  Om filmen

  Varighet: 1t 11min

  Aldersgrense: Tillatt for alle. Barn må være i følge med foreldre.

  Språk: Norsk

  Praktisk info

  Billetter

  Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes samme dag som forestillingen, kl 08.00 om morgenen.

  Får du ikke brukt billettene dine ber vi deg om å gi oss beskjed på formidling@deichman.no.

  Smittevern

  Det er begrenset antall plasser på alle våre arrangement, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.

  • Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
  • Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene.

  Helsa og sikkerheten til våre lånere og medarbeidere har høyeste prioritet, og vi har derfor innført flere tiltak i samråd med smittevernoverlegen i Oslo.

  Bøkene om Knerten ()