| 2025 | | En smak av Roma : en guide til de beste spisestedene |
| 2024 | | Salatologi : friske ideer til deilige salater / Theo Kirwan Saladology |
| 2024 | | Til bords med The Crown : kongelige oppskrifter fra dronning Victoria til kong Charles III / Tom Parker Bowles Cooking & The Crown |
| 2022 | | En smak av England : på landeveien i Berkshire, Wiltshire, Bristol, Somerset, Devon og Cornwall |
| 2021 | | Den fleksible familiekokeboken / Jo Pratt The flexible family cookbook |
| 2021 | | Fra ovnen til bordet : enkle retter som passer seg selv / Diana Henry From the oven to the table |
| 2020 | | Alt enhver kokk bør kunne : en håndbok for alle som liker å lage mat / Joy Manning Stuff every cook should know |
| 2020 | | Oppskrifter enhver mann bør kunne / Susan Russo Recipes every man should know |
| 2020 | | Oppskrifter enhver student bør kunne / Christine Nelson Recipes every college student should know |
| 2018 | | Den fleksible vegetarianer / Jo Pratt The flexible vegetarian |
| 2018 | | Nordsjøvegen : fra Stavanger til Hidra : en matsafari |
| 2017 | | Smak spansk : lær å lage tapas og andre spanske retter |
| 2016 | | Italia : en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia |
| 2015 | | Supersunt og syndig : 50 deilige retter med grønnkål / Drew Ramsey Fifty shades of kale |
| 2014 | | Tapas fra Italia : cicchetti : italienske småretter laget for å dele / Lindy Wildsmith Cicchetti |
| 2011 | | Spania : en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland / Jarle Roheim Håkonsen |